Nieuwe Vrijdag Locatie

geplaatst in: Geen categorie | 0

Op vrijdag 16 Juli is de laatste training voor de vakantie in de gymzaal van het pluspunt. Helaas zal dit ook een afscheid zijn van deze vertrouwde gymzaal omdat het schoolgebouw, en dus ook de gymzaal, in de vakantie wordt gesloopt. Het valt zwaar om de gymzaal waar Tenryu Dojo is begonnen te moeten achterlaten.

Na een lange periode van onzekerheid kunnen we na de zomervakantie de vrijdag trainingen gelukkig in een andere gymzaal voortzetten. De nieuwe gymzaal bevindt zich in kenniscentrum het Mozaïek, te Oud-Beijerland;

Kenniscentrum het Mozaïek
Graaf van Egmondstraat 79, 3261 AK Oud-Beijerland

Ik hoop iedereen na de vakantie, op vrijdag 3 September te kunnen verwelkomen in de nieuwe gymzaal.
UPDATE: zojuist is bekend geworden dat de sloop van het pluspunt door de gemeente wordt uitgesteld tot in ieder geval 1 Oktober. Zodra de sloop begint gaan wij pas over naar de gymzaal van kenniscentrum het Mozaïek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *