Hervatting trainingen

geplaatst in: Geen categorie | 0

Na een aantal weken helemaal stil te liggen komt de sport nu weer een beetje op gang. Vanaf 29 April mogen kinderen en jongeren weer gaan sporten. Dit betekend dat wij ook weer de karate trainingen voorzichtig kunnen opbouwen.

vanwege de extra regels, alleen buiten mag gesport worden en jongeren vanaf 13 jaar moeten tijdens het sporten afstand houden, zullen de trainingen nog niet helemaal hetzelfde zijn als wat we gewend zijn. Ook de dagen, tijden en locatie kunnen verschillen. hiervan zal ik de leden voorlopig iedere week op de hoogte houden.

Vanwege de afstand in sommige onderdelen van het karate zullen we deze onderdelen, in ieder geval de komende week, niet trainen; Bunkai, Kakie en Kumite.
Kihon en Kata zijn uiteraard zonder problemen te trainen.

Mocht U vragen hebben over het sporten tijdens de huidige omstandigheden kunt U mij altijd benaderen. Ik hou contact met Hoeksche Waard Actief om zo op de hoogte te blijven van alle relevante informatie en hier kan ik ook met vragen terecht. Ook de website van de NOC NSF hou ik in de gaten voor zo veel mogelijk informatie.

Zelf kunt U ook de websites van Hoeksche Waard Actief en NOC NSF bekijken door op de onderstaande links te klikken;
Hoeksche Waard Actief
NOC NSF

IK kijk er naar uit om weer met iedereen te gaan trainen, tot gauw!